Leveringstid 1-3 hverdage.

Om os

Bag om GarnLyst

Mit navn er Hanne, og jeg står bag denne webshop med luksuriøst og bæredygtigt kvalitetsgarn, redskaber og tilbehør m.v. Jeg har i mange år været kreativ, primært med strik og hækling, syning og broderi.

Jeg har etableret webshoppen, fordi jeg gerne vil dele glæden ved at skabe beklædning, interiør, legetøj, pynt til forskellige årstider og andet.
Jeg vil også gerne dele oplevelsen af den ro og fred, som kreative projekter med strik og hækling kan give efter en hektisk hverdag med stress og jag fra morgen til aften. Er du ramt af stress kan strik og hækling virkelig være hjælpsomt til at få den nødvendige ro, der gør, at du kan komme ovenpå igen.
Sidst men ikke mindst er det bare hyggeligt og dejligt at sidde med et lækkert garn og fremstille noget brugbart til sig selv, børn, børnebørn, øvrig familie eller venner.

2021 blev en ny begyndelse for mig med denne webshop. Jeg har arbejdet intensivt på at finde bæredygtigt garn i høj kvalitet til dig, der ligesom mig er miljøbevidst og ønsker en rigtig god kvalitet og lækre redskaber og tilbehør, vaske- og plejemider, der ligeledes er skånsomme for miljøet.
Ideen er nu realiseret – så velkommen til 😊

Kvalitet og bæredygtighed er grundstenen for GarnLyst

Jeg har valgt at fokusere på bæredygtighed – helt fra plante/dyr til nøgle til bøjle – fordi jeg har en stor passion for bæredygtige kvalitetsprodukter. GarnLyst er en webshop primært med udvalgte produkter inden for garn, redskaber og tilbehør til strik og hækling, der lever op til værdierne om miljøbevidsthed.

Min vision er således at være førende forhandler af det bredest mulige udvalg af bæredygtige kvalitetsprodukter.

Sortimentet er fra leverandører, der har fokus på at producere miljøbevidst kvalitetsgarn i hele fremstillingsprocessen. Størstedelen af sortimentet er derfor enten GOTS-certificeret, Øko-tex eller økologisk Link til oplysninger om GOTS, ØKO-TEX og økologi

Jeg har øje for, at der i fremstillingen af garnerne er fokus på menneskene, dyrene og naturen, samt at produkterne har så lille en negativ konsekvens på nærområderne, hvor de produceres, som muligt.

Det ligger mig på sinde at støtte små lokalsamfund i 3. verdenslande til bedre sociale vilkår, hvorfor flere af råmaterialerne til garnerne kommer fra disse små samfund. Bomulden plukkes f.eks. med håndkraft på bjergskråninger i Peru, farvningen af garnerne finder sted under miljømæssige forsvarlige forhold og helt uden eller meget lidt kemi og medarbejderne arbejder under velregulerede forhold.

Det gør jeg, så du i dine fremtidige projekter kan handle ud fra dine værdier og lave dine kommende favoritter i et naturligt og bæredygtigt materiale af høj kvalitet og med omtanke for miljøet.

Når du handler hos GarnLyst, er du derfor med til at forbedre standarden indenfor bl.a. miljø, livsvilkår og dyrevelfærd på verdensplan.

Jeg er ofte i kontakt med forskellige leverandører af forskellige garner, tilbehør og opskrifter, samtidig med at jeg holder øje med nye trends, så du kan være med på det seneste nye.
Du kan følge mig på Facebook (GarnLyst) og Instagram (GarnLystdk), hvor der løbende vil blive lagt ideer og nyheder op som inspiration til dig.

Glæden ved at skabe kombineret med kvalitetsprodukter

Hos GarnLyst ønsker jeg at dele glæden ved at skabe ny beklædning, interiør eller legetøj til os selv, børn, børnebørn, vores venner og øvrig familie.
Derfor vil jeg løbende dele mine egne små og store projekter, så du kan se kvaliteten af garnerne i sortimentet, samt hvorledes garnet tager sig ud, når det er strikket. Samtidig håber jeg, at dette kan inspirere dig til dine egne kommende projekter.

At bruge garn til strik og hækling er bæredygtigt på sin helt egen måde. Når du bruger din egen tid og strikkepinde til at lave din næste favorit til garderoben, har det en minimal indvirkning på miljøet.

Jeg ser det derfor som min fornemste opgave at gøre det nemt for dig at finde det rette bæredygtige og naturlige kvalitetsgarn, og samtidig sikre at forsendelsen af vores produkter transporteres på den mest bæredygtige måde i miljøvenlig emballage. Hvor det er muligt genanvender jeg eksempelvis kasser, jeg selv har modtaget, så måske modtager du en kasse med et andet logo.