Leveringstid 1-3 hverdage.

Her kan du finde gratis opskrifter

Hvor finder du gratis opskrifter

Der findes rigtig mange opskrifter til både strik og hækling på nettet. Nogle er gratis opskrifter og andre må du købe. Nogle kan du dog kun købe, hvis du køber garnet også.

Jeg anbefaler, at du tænker bæredygtigt og vælger GOTS-certificeret garn til dine projekter. Med dette valg hjælper du vores klima og mindsker risikoen for allergier hos små og store. Der er et stort udvalg hos Garnlyst.dk, så kig på mulighederne. Du vil altid kunne finde et egnet garn til din valgte opskrift.

Nedenfor er nævnt eksempler på, hvor du kan finde gratis opskrifter, men der findes mange flere af forskellig kvalitet.

 Gratis strikkeopskrifter

Gratis hækleopskrifter

Ravelry.com

Ravelry.com

Oenling.dk

Topping.dk

Alt.dk

Alt.dk

Garnstudio.com (Drops Design)

Garnstudio.com (Drops Design)

Mayflower.dk

Mayflower.dk

Rito.dk

Rito.dk

Hjertegarn.dk

Hjertegarn.dk

 

ravelry.com findes gratis- og købeopskrifter til både strik og hækling. Det kræver, at du laver et login, men det er gratis. Der findes opskrifter på mange sprog, men også på danske. Siden har mange søge- og filtreringsmuligheder. Har du f.eks. garnet, men mangler en opskrift, kan du søge på garnets navn og vupti, så kommer alle opskrifter med garnet. Jo mere du filtrerer, jo færre opskrifter får du.

Önling.dk findes enkelte gratis opskrifter til strik, men der er mange købeopskrifter og kits.

Topping.dk finder du gratis hækleopskrifter. Der er en fin menu, der gør det nemt, at finde det du interesserer dig for, hvad enten det er legetøj til de mindste, tilbehør til hjemmet eller pynt til højtiderne.

Alt.dk finder du gratis opskrifter til både strik eller hækling. Her er der ingen filtreringsmulighed, så du må scrolle dig igennem alle opskrifterne, men det er jo også fint, hvis du mangler inspiration til dit næste projekt. Hækleopskrifterne er eksempelvis dyr/legetøj, interiør til boligen eller pynt til højtider.

Garnstudio.com (Drops Design) finder du et utal af gratis strikke- og hækleopskrifter. Det er en nem side at finde rundt på med mange filtreringsmuligheder.

Mayflower.dk finder du både strikke- og hækleopskrifter til ethvert projekt. Der er fine filtreringsmuligheder, herunder eksempelvis sværhedsgrad, så du nemt rammer det, du gerne vil finde.

Rito.dk finder du rigtig mange opskrifter til både strik og hækling. Ulempen er, at du får kun opskriften gratis, hvis du køber garnet med.

hjertegarn.dk finder du både gratis- og købeopskrifter til strik og hækling. Der er fine filtreringsmuligheder, så du rammer det, du søger efter.